Mrt

"18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü" nedeniyle okulumuzda bütün sınıflar seviyesinde resim yarışması yapılacaktır.Dereceye giren ilk 3 öğrenciye ödül verilecektir.Yapılan resimlerin 14Mart 2024 Perşembe gününe kadar sınıf öğretmenlerine teslim edilmesi gerekmektedir..

Ara

5 Aralık Salı gününe kadar İnsan hakları konulu ödüllü  resim yarışması yapılacaktır.İlk 3 e giren resimler ödüllendirilecektir.Tüm  öğrenci ve velilerimize duyurulur

Kas

İl  Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  uygulamaya konulan ÖĞRETMENİM BİZDE PROJESİ kapsamında öğretmenlerimiz ile ön çalışma yapılmış olup imkanlar ölçüsünde uygulanması sağlanacaktır.İlgli projenin tanıtımı öğretmenlerimiz aracılığı ile öğrenci ve velilere yapılacaktır.

Kas

Kayseri Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeşilay İşbirliği ile başlatılan KONTROL SENDE HAYAT SENDE PROJESİ için okulumuzda  öğretmenlerden oluşturulan ekip ve öğrencilerimizin katkıları ile yayınlnadı.projeye katılımımız etkili bir şekilde devam edecektir.

Ekm

29Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları kapsamında okulumuzda bütün öğretmenler ve öğrencilerimiz ile çok ilgi çeken bir çekim gerçekleştirildi.Emeği geçen herkesin emeklerine sağlık.Teşekkür ediyoruz.

Eyl

ANASINIFI ve 1.SINIFÖĞRENCİLERİ 4 Eylül 2023 Pazartesi günü okula başlayacak.Şimdiden yeni öğrencilerimiz için hoş geldiniz diyoruz.