KAYSERİ / DEVELİ - 75.Yıl Saray Halı İlkokulu

75.Yıl Saray Halı İlkokulu

Bahçelievler Mah. Şeyh Şamil Cad.No33 Develi / Kayseri
Vizyon
Hedefliyoruz ki; Okulumuzda bilgiyi bellemek değil, öğrenmeyi öğrenmek temel ihtiyaç kabul edilsin.Her öğrencimiz bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisini kazanabilsin. Velilerimiz okul toplumundaki vazgeçilmez yerini alabilsin.Hem öğrenenler hem de öğretenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın.
Misyon
Biz öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli gelişmelerini sağlamak ve onları 21. yy değişen ,gelişen,ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatmak için onları gerçek yaşamla kucaklaştırıp bulundukları ortamdan haz duymalarını sağlamak için varız
Okulumuz İlçe düzeyinde yapılan birçok yarışmalarda derece almıştır
Kısa Gün 08:30-14:30 Uzun Gün 08.50-14:50
ingilizce
Her 20 dk. İlçe Merkezine Dolmuş var.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Develi´nin Güney tarafında bulunan Bahçelievler mahallesindedir. Şeyh Şamil Caddesi No:33
43km-3km
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Zorunlu ilköğretim uygulaması nedeniyle üst kademeye öğrenci yerleştirme yüzdesi %100
Okul içi futbol, basketbol faaliyetleri sürdürülmektedir.
Diğer Hususlar
Okul içerisinde öğrenci, öğretmen , veli etkileşimi olumlu okul iklimi şeklinde eğitim öğretim faaliyetleri devam etmektedir.