KAYSERİ / DEVELİ - 75.Yıl Saray Halı İlkokulu

Şbt

Okulumuzda 2. yarıyıl başladı.Öğretmenlerimiz ile toplantılar yapıldı.Gerekli her türlü hazırlıklarımız  ile  yeni döneme başladık.2023-2024  Eğitim öğretim yılının 2.  yarıyılı öğrencilerimize,  öğretmenlerimize ve tüm Türkiye ye hayırlı  olsun.

Ock

Okulumuz öğretmenler odası mutfak dolabı ve su tesisatı ile yeniden planlanarak  restore edildi.Emeği geçen başta  okulumuz anasınıfı öğretmeni Mustafa EKEN ve müdür yardımcısı Hacı KİRAZ  olmak üzere hizmetli personelimize , katkı sunan bütün arkadaşlarıma okulumuz adına teşekkür ediyoruz.Okulumuz  daha kullanışlı bir öğretmenler odasına kavuştu.Okulumuz için hayırlı olsun.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile okulumuz yakın çevresi olan Örentepe mevkiine doğru ve Bahçelievler Mahallesi caddeleri arasında yürüyüş düzenledik.

Ock

Okulumuzda öğreniclerimiz ile kahvaltı etkinlikleri yapıldı.Emeği geçen bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzsda dönem sonu son haftasında 2-3-4.sınıf öğretncilerimiz arasında mini bilgi yarışmaları düzenlendi.Öğrencilerimizin yapmış oldukları etkinlik ilgilerini çekti, çok güzel bir etkinlik oldu.Bütün sınıflar seviyesinde bütün öğretmne arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan yazı doğrultusunda öğrencilerimiz 1. yarıyıl son haftasına etkili bir şekilde başladı.Sabah planlama doğrultusunda masal izletme, hikaye okuma, anlatma, dinleme etkinlikleri ile tüm sınıflar seviyesinde başlandı.2.sınıflar arası mini bilgi yarışmaları yapıldı.Bu mini bilgi yarışmasında bütün sınıflarımız 15 de 15 yaparak 1. oldular.Öğrencilerimiz arasında sessizce dinleme, yarış heyecanı yaşama, alkışlama gibi renkli görüntülere sebep oldu.Bu etkinlikte de emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Öğrencilere ekmek arası çiğ köfte ile puding dağııtımı yapıldı elde edilen geliri Okul Aile Birliği hesabına aktarılarak okulumuz adına ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılması sağlanacaktır.Katkı sağlayan öğretmen ve velilerimize  çok teşekkür ediyoruz.Öğle sonu zeka oyunları oynatıldı, sportif faaliyetler yaptırıldı.Öğrencilerimiz okulda etkinlik dolu bir gün geçirdiler.Etkinliklerimiz  planlama doğrultusunda Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri de dolu bir şekilde devam edecektir.

Ara

Okulumuz anasınıfı ve ilkokul öğrenci ve öğretmenleri tarafından DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan uygulama klavuzu doğrultusunda etkili bir şekilde çalışmalar yerine getirilmektedir.Okulumuzda ilgili komisyon kuruldu.Panolar oluşturuldu.Panolar öğrenci, öğretmen ve velilerimizin yoğun ilgileri ile güncellenmektedir.Çalışma planı doğrultusunda haftalık  etkinlikler yapılarak , gerekli güncellemeler yapılmaktadır.Çalışmalarımız etkili bir şekilde okulumuzda devam etmektedir.

Ara

İlçe Toplum Sağlığı Merkezi sağlık görevlisi Hasan Bey tarafından okulumuz bütün sınıf öğrencilerine 26Aralık 2023 Salı günü, diş bakımı eğitimi verildi.Kendisine okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Tutum Yatırım ve Yerli malı haftası programımıza Develi Kaymakamı sayın Yusuf TURAN, Develi Belediye Başkanı Sayın Mehmet CABBAR, Develi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın İlteriş ALTINTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali ARSLAN ile diğer misafirlerimiz katıldılar.Kendilerine okulumuzda bu günümüze renk kattıkları için çok teşekkür ediyoruz.Yerli malı için yapılan yiyeceklerin temininde emeği geçen herkese ayrı ayrı okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.Allah kabul etsin,Allah razı olsun kendilerinden.Sergi için emeği geçen velilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.Tüm okulumuz personeline de ayrıca gün içerisinde emekleri için çok teşekkür ediyoruz.YERLİ MALI YURDUN MALI, HERKES ONU KULLANMALI

Ara

Okulumuzda İnsan hakları günü nedeniyle okul programı düzenlendi.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Okulumuza okulumuzdan mezun olan şu anda Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesinde 3.sınıfta öğrenim gören Canan ERBAY okulumuza gelerek öğrencilerin seviyelerine uygun bir şekilde insan hakları ile ilgili kısa bilgiler verdi.Kendisine tekrardan okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ara

Kontrol Sende Hayat Sende projesi kapsamında okulumuz 4B sınıfı öğrencileri okulumuz yakınındaki parka götürüldü.Burada öğrencilerimizle birlikte  spor ile ilgili fiziksel hareketler yapıldı,kısa mesafeli koşu yapıldı.Öğrenciler ile sağlıklı yaşam için spor yapmının önemine dikkat çekildi.

Ara

Okulumuzda İlçemizden Jandarma,Polis, Afad gibi kurum yetkililerinin katılımları ile 112 ACİL DURUM BİLGİLERİ eğitimleri verildi.Gelen görevlilere okulumuz adına teşekkür ediyoruz.112 ACİL DURUMLARDA aranacak tek numara.Gereksiz yere meşgul etmemeli bu numarayı!

Kas

Okulumuzda 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle günün anlamı ile ilgili program yapıldı.Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.Öğretmenlerimiz tarafından toplu olarak öğle yemeği yenildi.Emeği geçen bütün öğretmen,öğrenci ve velilerimize okulumuz adına teşekkür ediyoruz.24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bütün öğretmen arkadaşlarıma bugüne kadar birlik ve baraberlik içerisinde fedakarca çalışmaları nedeniyle herbirine çok teşekkür ediyorum.                                                                                  Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.   Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

Okulumuz tüm sınıflar düzeyinde 22.11.2023 Çarşamba günü Develi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde Sosyal Etkinlikler kapsamında sinema filmi izlediler.Öğrencilerimizin toplu olarak farklı bir ortamda yeni birşeyler öğrenmelerine , sosyalleşmelerine katkıda bulunuldu.Emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.