Haz

Okulumuz bütün personeli ve öğrencilerimiz ile sosyal etkinlikler planllaması doğrultusunda Soysallı Mesire alanında 08.06.2023 Perşembe günü piknik yaptık.Gün boyunca güzel, zaman geçirildi.Emeği geçen herkesin emeklerine sağlık.

Haz

Okulumuz bahçe duvarlarının yerden yüksekliği çok az aolması nedeniyle Develi Belediyesi ile yapılan girişimler sonucunda öğrencilerimiz için güvenlik açısından çok güzel bir çalışma oldu.Okulumuz adına Develi Belediye Başkanlığına, çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.Ayrıca yapılan çalışmanın güçlendirilmesi için okulumuz öğretmenleri ile aralaara ek direkler temin edilerek okulumuz bahçe duvarı daha da güvenli hale getirilmiş oldu.Bu sebeple maddi ve manevi olarak geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyoruz.Okulun arka tarafında kalan 45 metre alanın da tamamlanması için gerekli çalışmalar yaıplackatır.Yapılan çalışmalar okulumuz için hayıtlı olsun.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Sayın Hayriye MUSLU öğretmenimizin etiwining proje eba heberi.

Ağu

Okulumuza 31.07.2019 tarihinde atanan müdür yardımcısı Hacı KİRAZ bey görevine başlamış olup yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni eder görevinde başarılar dileriz.

Tem

2019 YILI YÖNETİCİ ATAMALARI İLE 75. YIL SARAY HALI İLKOKULU'NA OKUL MÜDÜRÜ OLARAK GÖREVLENDİRİLEN HACI KALKAN OKULUMUZDAKİ GÖREVİNE 23.07.2019 TARİHİ İTİBARİ İLE BAŞLAMIŞTIR. KENDİSİNE ŞİMDİDEN OKULUMUZ İÇİN YAPACAĞI HER TÜRLÜ ÇALIŞMADA ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN, VELİ İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ.