Kas

Kayseri Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ,Yeşilay işbirliği ile yürütülen KONTROL SENDE HAYAT SENDE PROJESİ kapsamında bugün okulumuz yakın çevresinde FARKINDALIK yürüyüşü yapıldı.Yürüyüş esnasında bağımlılık ileilgili belirlenen 3 slogan öğrencilermiz tarafından söylendi.Öğrencilerimize FARKINDALIK ROZETLERİ takıldı.Pankartlar ile yürüyüş yapıldı.Her şey daha sağlıklı bir nesil için.

Kas

Kayseri Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yeşilay işbirliği ile başlatılan KONTROL SENDE HAYAT SENDE PROJESİ ile ilgli okulumuzda okul proje yürütme ekibi ile birilkte bağımlılık ile mücadele, daha sağlıklı bir toplum için  farkındalık çalışmaları etkili bir şekilde yerine getirilmektedir.Bu anlamda öğretmenlerimizin katkıları ile öğrencilerimize ilk reels video çekimi de yapıldı.

Kas

Yurdumuzun kurucusu Gazi Musatafa Kemal Atatürk ün ebediyete intikalinin 85.yılında okulumuzda yapılan program ile anıldı.Hafta boyunca Atatürk ile ilgili konular derslerde işlendi.Panolar hazırlandı.Atatürk konulu resim yarışması düzenlendi.Dereceye giren  öğrenciler ödülllendirildi.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Ayrıca İlçe geneli yapılan resim yarışmasında 3.olan 4B sınıfı öğrencimiz Taha YILMAZ ve sınıf öğretmenini, okulumuzu tebrik ediyoruz.

Kas

Kayseri Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yeşilay İşbirliği ile başlatılan Kontrol Sende Hayat Sende Projesi kapsamında okulumuzda oluştururulan proje yürütme ekibi öğretmenleri , yeşilay kulübü öğrencileri ve 3. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ile 9Kasım 2023 Perşembe günü 11:00 de  Bahçelievler Mahallesi nde birkaç caddede belilrlenen sloganlar ile yürüyüş yapıldı.Etkinlik zamanında rast gelen vatandaşlar konu hakkında bilgilendirildiler.Bilinçlendirme için bir başlangıç oldu.Bağımlılık ile mücadele farkındalığının artırılması için gerekli çalışmalar etkili bir şekilde yürütülecektir.Projenin düşünülmesi ve uygulamaya geçilmesi çok güzel düşünülmüş olup, okulumuzda etkili bir şekilde uygulanması için gerekli çalışmalar yerine getirilecektir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşku ile kutlandı.Yapılan etkinliklerde emekleri geçen bütün öğretmenlerimize, öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasında öncü olan başta  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal  ATATÜRK olmak üzere, tüm silah arkadaşları ve şehitlerimizin ruhları şad olsun

Ekm

Cumhuriyetin 100 yılı nedeniyle hazırlanan etkinlik drone çekimi ile çok ilgi gördü.Emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarma, öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ediyorum.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı okulumuzda 25.10.2023 Çarşamba günü yapıldı.Geçen sene görev yapan yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.Yeni oluşan Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulları hayırlı olsun.Oy birliği ile okul aile birliği başkanı yeniden Hakan CİHAN seçildi.Kendisine ve yönetim kuruluna okulumuz adına teşekkür ediyor, okulumuz için yararlı çalışmalar yapmada kolaylıklar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz sınıf öğretmeni ALİ AK tarafından açılan satranç kursu öğrencilerimiz tarafınadan ilgi ile devam etmektedir.

Eyl

Okulumuz futbol kale direkleri filelerine kavuştu.Emekleri geçen Mustafa EKEN öğretmenimize, fileleri bizlere temin eden İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Adem bey e teşekkür ediyoruz.Öğrencilerimize hayırlı olsun.

Eyl

Okulumuzda ilköğretim haftası coşkulu bir şekilde kutlandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen 2. sınıf öğretmenlerimz ve öğrencilermize teşekkür ediyoruz.Hafta süresince ilköğretimin , okuma yazmanın önemi ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.Panolar hazırlandı.İlköğretim haftası kutlu olsun.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 4Eylül 2023 Pazartesi günü Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencileri ile başladı.Yapılan kura çekilişleri ile sınıflar oluşturuldu.Öğrencilerimiz uyum programı doğrultusunda 4-8 Eylül tarihlerinde okula geldiler.Öğretmenlerimiz ile de sene başı toplantılarımızı yaptık gerekli planlamalar ile sınıflarımızı son haline getirdik ve 11Eylül 2023 tarihinden itibaren tüm sınıflar düzeyinde okulumuz açılışa hazır hale gelmiştir.Yeni eğitim öğretim yılı okulumuza , öğretmenlerimize, velilerimize ve bütün öğrencilerimize hayırlı olsun.

Eyl

Okulumuzda yaz tatilinde yapılması gereken bütün sınıf, kat, koridor her yerin genel olarak boya, badana, tamir, bakımı yapılmıştır.Okulumuzda bu sene etklişimli tahtalar ile eğitim öğretim yapma heyecanı içerisinde olacağız.2023-2024 Eğitim öğretim yılı için 4Eylül 2023 Pazartesi günü Anasınıfı ve 1. sınıflar ile başlayacak ve 11Eylül 2023 tarihinde ise bütün sınıflar seviyesinde eğitim öğretim süreci devam edecek.Şimdiden yeni eğitim öğretim yılı başta  okulumuz öğrenci, öğretmen ve velileri olmak üzere tüm yurdumuz için hayırlı olsun

Eyl

Okulumuza sınıf öğretmeni Fidan YETER, sınıf öğretmeni Ali AK ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Esra İPEK atanmış ve okulumuzdaki görevlerine başlamışlardır.Kendilerine 75.Yıl Saray Halı İlkokulu Aillesi olarak okulumuza hoş geldiniz, hayırlı olsun diliyoruz.

Tem

Okulumuz sınıf öğretmeni Eşref ABAYLI okulumuzdan tayininin çıkması nedeniyle ayrıldı.Kendisine okulumuz adına çok teşekklür ediyoruz.Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.Hayırlı olsun ,yolun açık olsun.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı karne töreni okulumuzda Develi Kaymakamı Sayın Enes Buyuran KAYIRAN,Cumhuriyet Başsavcısı Sayın İlteriş ALTINTAŞ, Belediye Başkanı Sayın Mehmet CABBAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat TOPRAK katıldılar.Kendilerine okuılumuz adına teşrifleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz.Bütün öğretmnelerimize yıl boyunca yaptıkları özverili bir şekilde çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyoruz.Bütün öğrencilerimizeİYİ TATİLLER diliyoruz.