Nis

Okulumuzda 30.04.2024 tarihinde okul bahçesinde Yeşilay Kulübü öğretmeni Sevinç DÜZĞÜN ve kulüpte yer alan 16 öğrenci ile BAĞIMLIKLA SAVAŞAN UÇURTMA temalı uçurtma şenliği yapıldı.Bağımlılık ile mücadelenin  hayatımızın her alanında etkili bir şekilde devam etmesi dileklerimiz ile...

Nis

104. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve  personelimize teşekkür ediyoruz.23 Nisan 1920 yılında TBMM ,Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından  açıldı.TBMM nin açılması ile Egemenlik kayıtsız şartsız milletin oldu.Bu günün kutlanmasında öncü olan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere  tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.Bütün çocukların  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz 3C sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeni Ayşe ALTINTAŞ  gözetiminde, İlçemizde bulunan Develi Kaymakamlığı,Develi Belediye Başkanlığı,Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ,Develi Adliyesi ziyaret edildi.Ziyaret esnasında  bizlere göstermiş oldukları misafirperverlik için başta Sayın Kaymakamımız Yusuf TURAN olmak üzere ,Sayın Belediye Başkanımız Mehmet CABBAR'a, Develi Cumhuriyet Başsavcımız Sayın  İlteriş ALTINTAŞ'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın  Ali ARSLAN'a çok teşekkür ediyoruz.Öğrencilerimiz Hayat Bilgisi dersinin Meslekler ile bağlantılı olan kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim birimlerini ve yöneticilerini yerinde tanıdılar, öğrencilerimiz için  güzel bir etkinlik oldu.

Mrt

Okulumuzda 21 Mart Nevruz Bayramı (İlkbaharının Başlangıcı) çeşitli etkinlikler ile kutlandı.Yapılan programda günün anlam ve önemi ile ilgli birçok etkinlik gerçekleştirildi.Örs üzerinde çekiç ile demir dövme,yumurta tokuşturma, ateş üzerinde atlama etkinlikleri coşkulu bir şekilde tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımları ile yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109 .yıldönümü ve şehitleri anma günü nedeniyle program düzenlendi.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Çanakkale savaşında başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet  ve minnetle anıyoruz, ruhları şad olsun.ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşının kabulünün 103. yılı  günün anlam ve önemine uygun yapılan bir program ile kutlandı.Okul panosu düzenlendi.Günün anlamı ile ilgili konuşma yapıldı.Şiirler okundu.İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmalarında her sınıf seviyesinde  dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri verildi.Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

Okulumuzda Svil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem haftası etkinlikleri kapsamında Tahliye tatbikatı yapıldı.Tatbikatta 48 saniye içerisinde okul tamamen boşaltılarak güvenli alanda toplanıldı.Tatbikat sorunsuz bir şekilde sonuçlandı.

Mrt

1-7Mart Deprem Hafrası nedeniyle okulumuzda Deprem Tatbikatı düzenlendi.Öğrencilerimiz deprem öcesi ,esnası ve sonrası hakkında bilgilendirildiler.Tatbikat başarılı bier şekilde sonuçlandı.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay haftası etkili bir şekilde kutlandıGünün anlam ve önemi ile ilgli programda tiyatro ekibi öğrencilerimizin ilglierini çekti.Programda emeği geçen herkesin emeğine sağlık.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma günü kapsamında okulumuzda tahliye programı yapıldı.Okul binasını tahliye toplam 48 saniyede gerçekleşti.Toplanma merkezinde toplanıldı.Toplandıktan sonra  sınıflarında eksik olan  öğrenciler dikkatle tespit edilerek tatbikat başarılı bir şekilde sona erdi.Acil durumlarda her zaman tedbirli olmalıyız.Program ile ilgli şiirler, özlü sözler ,günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma ile program sona erdi.Programda emeği geçen Sivil Savunma Kulübü öğrencilerimize ve kulüp danışman öğretmeni Enver OĞULCAN a teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi.Katkı sağlayan İl ve İlçe Jandarma Komutanlıklarımıza okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.HER ZAMAN TRAFİK KURALLARINA UYALIM!

Şbt

Okulumuzda 'Kontrol Sen de Hayat  Sende Projesi ' kapsamında bağımlılık ile mücadele konusunda tüm sınıflar arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize  hediyeler verildi.Günümüz şartlarında cep, telefonu, medya,  sosyal medya, alkol, sigara, uyuşturucu gibi her türlü bağımlılık yapan davranışların mutlaka  en aza indrilmesi için bizler  bugünden etkili bir şekilde çalışmalıyız.Çaba göstermeliyiz.KONTROL SENDE HAYAT SENDE!

Şbt

Okulumuzda tüm sınıflar seviyesinde TEKNOFEST ile ilgili tanıtım çalışmaları yapılmaktadır.Bütün katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda 2. yarıyıl başladı.Öğretmenlerimiz ile toplantılar yapıldı.Gerekli her türlü hazırlıklarımız  ile  yeni döneme başladık.2023-2024  Eğitim öğretim yılının 2.  yarıyılı öğrencilerimize,  öğretmenlerimize ve tüm Türkiye ye hayırlı  olsun.

Ock

Okulumuz öğretmenler odası mutfak dolabı ve su tesisatı ile yeniden planlanarak  restore edildi.Emeği geçen başta  okulumuz anasınıfı öğretmeni Mustafa EKEN ve müdür yardımcısı Hacı KİRAZ  olmak üzere hizmetli personelimize , katkı sunan bütün arkadaşlarıma okulumuz adına teşekkür ediyoruz.Okulumuz  daha kullanışlı bir öğretmenler odasına kavuştu.Okulumuz için hayırlı olsun.